"EKSKLUSIV...!"
DKK 599.900
Flipper 700 DC med Mercury 225 hk 4-takt
Så har du muligheden for at gøre en super handel på denne velholdte Flipper 700 DC udstyret med en drømme motor i form af Mercurys 225 hk 4-takt samt masser af udstyr. Leveres nyserviceret.. !

Ekstrem stilren daycruiser som skal opleves - unikt design - ekstrem høj kvalitet - luksus udover det sædvanlige - det bedste i sin klasse - til sejleren hvor kun det bedste er godt nok..

Flipper 700 DC er en luksus daycruiser bygget i Finland - med vægt på design - indretning - luksus - sejlegenskaber og kvalitet.
Kæmpe cockpit med en lækker siddekomfort som tit kun findes i større både - og en kahyt med fine muligheder for overnatning.

En utrolig lækker daycruiser som begejstrer straks man ser den.

Nyd billederne - de taler for sig selv.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

FLIPPER, DEN ULTIMATIVE FORDEL
Flipper - 40 års succes. Designet til sejlere som værdsætter en sporty livsstil, Flipper motorbåde er en sand fornøjelse og gør bådejere i hele Europa stolte. Den skandinavisk designede båd er af høj kvalitet og tiltrækker positiv opmærksomhed på vandet og i havnen.
Den overvældende feature på Flipper både er deres fortrinlige sejleegenskaber. Udstyret med et dybt V-skrog giver det fantastiske sejleegenskaber, hurtig planing - høj hastighed. Med den store opmærksomhed på funktionalitet, rummelighed og sikkerhed som er udført til perfektion kan du ikke vente til at komme bag rettet i din nye Flipper båd.
Flipper har altid været en god investering pga. den høje kvalitet i materialevalg samt det velrenommerede navn vil det altid være et efterspurgt produkt og gensalgsværdien vil afspejle dette.
Flipper er kulminationen af årtiers udvikling som er blevet testet i ekstreme situationer for maksimal udnyttelse af bådens egenskaber.
"Flipper-kvaliteten" er allerede et veletableret koncept i mange lande. For at sikre denne kvalitet bruger Flipper kun de bedste materialer og komponenter i deres både. F.eks. er teakdækket lavet af den højeste standard indenfor teak.
Sikkerhedsnormerne for både i de nordiske lande er de strengeste i verden og Flipper lever mere end op til regulativerne. Resultatet af dette gør at Flipper både er udstyret med CE - og IMCI (international marine certification institute).


Fakta

 
  Søsat / Årgang 2020
  Mål ca. 6,66 - 2,48 m. m.
  Længde i fod 21,90
  Bredde i meter 2,48
  Dybdegang i meter 0,75 m.
  Vægt 1300 kg
  Motor Mercury 225 hk 4-takt
  Benzintank 210 l
  Type Daycruiser
  Last 7 personer
  Motor HK 225 hk
  Cylinder 6 cyl
  Diverse Velholdt og proppet med dejligt udstyr..!

Udstyr

 
Kaleche
Havnekaleche
Simrad
Køleskuffe
Trimflaps
Porta potti
Gasblus
Vask
Brus agter
Indfarvet skrog
Teaklaminat
Teak bord
M.M
DANMARKS STØRSTE UDVALG

Med Danmarks største indendørs showroom kan vi altid præsentere et kæmpe udvalg

     Nyhedsbrev Print siden


RELATEREDE PRODUKTER

DKK 450.000
DKK 530.000
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg