"LUKSUS"
DKK 639.900
Ny Aquador 22 WA med Cummins 2,0 l Diesel
Luksus...! Det ypperste indenfor WalkAround både. Skal opleves - en genistreg hvad angår design - kvalitet og sejlegenskaber. Til den kræsne sejler som kun ønsker det bedste..!

Aquador er altid klar til at tage udviklingen til det næste niveau og denne alsidige walkaround er et suverænt eksempel på Aquadors dedikation til effektivitet og anvendelighed i en luksuriøs pakke tilpasset alle behov.

De fremragende sejlegenskaber, overfloden af detaljer og det veldisponerede cockpit gør denne båd til den oplagte weekend cruiser for den lille familie.

AQUADOR BOATS ER SYNONYM MED KOMPROMISLØS SKANDINAVISK KVALITET OG PRISVINDENDE DESIGN.

Den konstante søgen efter at flytte grænserne inden for design, innovation samt funktionalitet gør Aquador Boats til det brand i Skandinavien, hvor passionen for den perfekte sejl-oplevelse virkelig skinner igennem.

Aquador både fremstilles på 4 "state of the art" produktions anlæg i Finland, hvor den nyeste teknologi fusioneres med traditionelle håndværkstraditioner.

Aquador har, foran produktionsfaciliteterne, deres egen marina hvor samtlige både test sejles for at sikre at det færdige produkt lever op til de høje standarder.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Mål ca. 6,80 - 2,49 m. ca. m.
  Vægt 1550 kg ca.
  Motor Cummins 2,0 l Diesel
  Type Walkaround
  Dybdegang ca. 0,85 m. ca.
  Last 6 personer
  Motor HK 170 hk
  Diverse Luksus...!

Udstyr

 
Kontakt os for information
M.M.


Se film af båden her

 
BELLA 620C - KUN 1 STK
TILBUD Ny Bella 620 C med Mercury 100 hk 4-takt

     Nyhedsbrev Print siden


RELATEREDE PRODUKTER

 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg