"LUKSUS"
DKK 374.900
Ny Flipper 700 ST
Det bedste i sin klasse..! Skal simpelthen opleves.

Denne båd er ganke enkelt noget af det mest spændende - gennemtænkte og stilrene. En sand nyskabelse indenfor Hardtopbåde som vi forventer os utrolig meget af.

Flipper 700 ST er en moderne HT båd bygget af de bedste materialer med henblik på at skabe en luksuriøs og velsejlende båd.
Indretningen er baseret på at lave et lyst cockpit med så mange siddepladser så muligt - og en stævn som giver mulighed for overnatning.

I Flipper 700 ST får man en moderne båd i et stilrent design med sejlegenskaber udover det sædvanlige.

Med til historien skal det nævnes at båden er godkendt til hele 250 hk...!

Nyd billederne - de lyver ikke...! Her er tale om noget ganske ekstraordinært.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

FLIPPER, DEN ULTIMATIVE FORDEL
Flipper - 40 års succes. Designet til sejlere som værdsætter en sporty livsstil, Flipper motorbåde er en sand fornøjelse og gør bådejere i hele Europa stolte. Den skandinavisk designede båd er af høj kvalitet og tiltrækker positiv opmærksomhed på vandet og i havnen.
Den overvældende feature på Flipper både er deres fortrinlige sejleegenskaber. Udstyret med et dybt V-skrog giver det fantastiske sejleegenskaber, hurtig planing - høj hastighed. Med den store opmærksomhed på funktionalitet, rummelighed og sikkerhed som er udført til perfektion kan du ikke vente til at komme bag rettet i din nye Flipper båd.
Flipper har altid været en god investering pga. den høje kvalitet i materialevalg samt det velrenommerede navn vil det altid være et efterspurgt produkt og gensalgsværdien vil afspejle dette.
Flipper er kulminationen af årtiers udvikling som er blevet testet i ekstreme situationer for maksimal udnyttelse af bådens egenskaber.
"Flipper-kvaliteten" er allerede et veletableret koncept i mange lande. For at sikre denne kvalitet bruger Flipper kun de bedste materialer og komponenter i deres både. F.eks. er teakdækket lavet af den højeste standard indenfor teak.
Sikkerhedsnormerne for både i de nordiske lande er de strengeste i verden og Flipper lever mere end op til regulativerne. Resultatet af dette gør at Flipper både er udstyret med CE - og IMCI (international marine certification institute).
Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Mål ca. 6,66 - 2,48 m. m.
  Vægt 1200 kg + motor
  Benzintank 210 l
  Type Hardtopbåd
  Dybdegang ca. 0,75 m.
  Last 7 personer
  Diverse Skal opleves.

Udstyr

 
Kontakt os for mulighederneSe film af båden her

 
BELLA 620C - KUN 1 STK
TILBUD Ny Bella 620 C med Mercury 100 hk 4-takt

     Nyhedsbrev Print siden


RELATEREDE PRODUKTER

 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg