"EKSKLUSIV...!"
DKK 450.000
Ny Flipper 700 DC
Nyhed indenfor daycruisere som skal opleves - unikt design - ekstrem høj kvalitet - luksus udover det sædvanlige - det bedste i sin klasse - til sejleren hvor kun det bedste er godt nok..

Flipper 700 DC er en luksus daycruiser bygget i Finland - med vægt på design - indretning - luksus - sejlegenskaber og kvalitet.
Kæmpe cockpit med en lækker siddekomfort som tit kun findes i større både - og en kahyt med fine muligheder for overnatning.

En utrolig lækker daycruiser som begejstrer straks man ser den.

Nyd billederne - de taler for sig selv.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

FLIPPER, DEN ULTIMATIVE FORDEL
Flipper - 40 års succes. Designet til sejlere som værdsætter en sporty livsstil, Flipper motorbåde er en sand fornøjelse og gør bådejere i hele Europa stolte. Den skandinavisk designede båd er af høj kvalitet og tiltrækker positiv opmærksomhed på vandet og i havnen.
Den overvældende feature på Flipper både er deres fortrinlige sejleegenskaber. Udstyret med et dybt V-skrog giver det fantastiske sejleegenskaber, hurtig planing - høj hastighed. Med den store opmærksomhed på funktionalitet, rummelighed og sikkerhed som er udført til perfektion kan du ikke vente til at komme bag rettet i din nye Flipper båd.
Flipper har altid været en god investering pga. den høje kvalitet i materialevalg samt det velrenommerede navn vil det altid være et efterspurgt produkt og gensalgsværdien vil afspejle dette.
Flipper er kulminationen af årtiers udvikling som er blevet testet i ekstreme situationer for maksimal udnyttelse af bådens egenskaber.
"Flipper-kvaliteten" er allerede et veletableret koncept i mange lande. For at sikre denne kvalitet bruger Flipper kun de bedste materialer og komponenter i deres både. F.eks. er teakdækket lavet af den højeste standard indenfor teak.
Sikkerhedsnormerne for både i de nordiske lande er de strengeste i verden og Flipper lever mere end op til regulativerne. Resultatet af dette gør at Flipper både er udstyret med CE - og IMCI (international marine certification institute).


Fakta

 
  Søsat / Årgang 2022
  Længde i fod 21,90
  Bredde i meter 2,48
  Dybdegang i meter 0,75 m.
  Vægt 1300 kg
  Benzintank 210 l
  Type Daycruiser
  Last 7 personer
  Diverse Kvalitet - elegance - sejlegenskaber..!

Udstyr

 
Kontakt os for information
DANMARKS STØRSTE UDVALG

Med Danmarks største indendørs showroom kan vi altid præsentere et kæmpe udvalg

     Nyhedsbrev Print siden


RELATEREDE PRODUKTER

DKK 599.900
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg