Nyheder 

DRØMMETILBUD fra Finland på Bella/Flipper/Aquador..!
I samarbejde med Bella/Flipper/Aguador værftet starter vi 2014 med 4 super tilbud på både som har været anvendt på messer eller til test.
Fælles for alle både er at man virkelig har mulighed for at spare mange penge. Bådene sælges efter først til mølle princippet - og der findes kun 1 stk. af hver.
Det skal nævnes at enkelte af priserne er så lave at en byttebåd ikke kan indgå.


Bella 765 med Mercruiser 2,8 l DIESEL - SPAR over 200.000 KR. TILBUD: 699.900 KR

SPAR over 200.000 kr. - Specialpris på 1 stk ny overgemt model som har været anvendt til test på værftet. Reserver den allerede nu og SPAR mange penge og udnyt denne 1 chance for at erhverve dig denne båd. Meget udstyr..!

Bella 765 er en moderne turbåd med en fantastisk indretning og sublime sejlegenskaber.

Båden er udstyret med et stort lyst cockpit - med dejlig sidde arrangement med bord - styreplads med førestol og et godt overblik - udgang gennem stævn - seperat toilet - køjepladser i stævn - pantry med vask for blot at nævne lidt.

Agter findes et stort dæk med masser af plads til at nyde solen og den friske luft.

Bella 765 er en rigitg helårsbåd bygget til de skandinaviske forhold.


Aquador 23 HT med Mercruiser 5,0 l Mpi - SPAR ca. 150.00 KR.TILBUD: 679.900 KR

Specialpris på overgemt model som vi netop har reserveret på værftet - spar ca. 150.000 kr...! Båden er godt udstyret og til den kræsne sejler..! Det bedste i sin klasse = uovertruffen luksus..!

Pakket med features som typisk ses i større både, er denne elegante Hardtop et perfekt eksempel på Aquadors dedikation til stil, performance og almindelig god fornuft i brugbare løsninger.

Bådens finish er tunet til at møde selv de højeste forventninger og er oplagt til en gang forkælet cruising eller blot nyde at den høje standard mens man ligger for anker.

Det veldisponerede vindspejl giver et perfekt udsyn og dermed øget sikkerhed ved manøvre i havnen.


TILBUD NY Flipper 605 WA med Mercury 135 hk Verado - SPAR: 75.000 KR. TILBUD KR. 299.900 KR.

Specialtilbud på 1 stk. - SPAR 75.000 kr. Reserver den nu inden det er for sent..!

Båden har været anvendt til en test og motoren har 4 timer på tælleren - leveres naturligvis med fuld fabriksgaranti.

Slå til nu på dette enestående tilbud..! Prisen gælder kun i "ren" handel.

Eneste forskel er at man har forsøgt at gøre den så fræk - stilren og unik at den fremstår som noget helt ekstraordinært.

Flipper 605 WA er en rummelig og yderst velsejlende styrpultsbåd med en fantastisk indretning.

Dejlig siddelounge agter - masser af plads i stævn - to førersæder i bedste kvalitet bag strømlinet og eksklusivt vindspejl.

Båden oser langt væk af klasse og med sit stilrene design adskiller den sig fra alle andre modeller.

Døm selv...!


TILBUD Bella 500R - SPAR 25.000 KR. TILBUD: 69.900 KR.

Årets HANDEL gælder kun 1 stk..! - SPAR 25.000 kr. på denne nye og flotte Bella 500 R - netop leveret fra værftet som ny men overgemt. Få evt. et godt tilbud med motor.

Den nye super-alsidig 500R model fra anerkendte Bella Boats, opfylder alle krav du måtte have hvad enten du er til fiskeri, cruising eller vandski/wakeboard.

Takket være den kompakte størrelse og den sublime håndtering, på grund af skrogets udformning, giver Bella 500R dig en stabil og behagelig sejlads uanset vejrforhold.

Det store åbne fordæk indbyder til afslapning og de store gribelister som er overalt på båden giver utrolig stor sikkerhed.

For yderligere information kontakt: Jacob Siim på tf: 23206909 - Claes Jørgensen på tlf: 40191199 eller Sven Erik Siim - og lad os få en uforpligtende bådsnak.
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg