Nyheder 

Drømmepris på NY Bella 560 HT - spar 70.000 kr - pris KUN 179.900 kr..!
VI TØR GODT KALDE DET FOR ÅRETS BEDSTE TILBUD I SIN KLASSE..! Normalpris 250.000 kr. - TILBUD KUN 179.900 kr..! Sælges efter først til mølle princippet - hvem kommer først..?

Vanvittigt tilbud på 2 stk fabriksnye Bella 560 HT - vi har været på storindkøb og du kan nu SPARE 70.000 kr. eller sagt på en anden måde så får man en Fabriksny motor uden beregning. Bliv fantastisk sejlende i denne enestående båd..!

Gode og store gribelister overalt i båden, masser af stuveplads i stævn og agter, lækre hynder over alt i båden, komfortable høj-kvalitets føre-og passagerstole som er justerbare, kaleche med tilhørende kalechegarage, stor og overskueligt instrumentbord som er forberedt til nedfældning af bl.a gps og ekkolod, trykvand med håndvask, indbygget tank og meget mere.

Bella 560 HT er en optimal turbåd til den lille familie

Takket være det lækre design og det dybe V-skrog, er båden ikke blot imponerende at betragte men endnu mere at sejle.

Bådens mange anvendelses muligheder omfatter blandt vandski/wakeboard, fiskeri, dagsture og så er den som skabt til weekend ture. Kogepladen (ekstra udstyr) gør at der kan laves varmt mad når du ligger for svaj og grønsagerne kan skylles i håndvasken.

Når aftenen kommer og det er tid til at sove, så er der masser af plads for to personer i stævnens store seng, og tændes varmeapperatet som er integreret i kogepladen, så holdes duggen væk for en behagelig nattesøvn.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg