Nyheder 

TILBUD Ny Quicksilver 455 Cabin med Mercury 40 hk 4-takt - Danmarks bedste pris - KUN 99.900 kr..!
Så har du chancen for at gøre en kanon handel på Danmarks mest solgte kabinebåd: Quicksilver 455 Cabin med Mercury 40 hk 4-takt elstart og powertrim. Pris KUN 99.900kr..!

455 Cabin er afløser for de velkendte 430 Cabin og 470 Cabin som har været populære på det Danske marked i mange år. Der er holdt fast i de funktionelle værdier men benyttet os af tidssvarende design og innovative indretnings løsninger.

Skroget er med bred stævn samtidig med dyb V-bund hvilket sørger for ekstraordinær god plads selvom båden kun er 4,5m lang. Cockpittet er overraskende rummeligt fordi agterbænkene/sofaen er rykket helt ud over motorbrønden. Et ekstra sæde over motorbrønden kan leveres som ekstraudstyr hvilket omdanner de to agtersæder til en fuld agtersofa hvor midtersædet vippes op når motoren trimmes helt op.

En fantastisk løsning som giver helt utrolig plads. Sejlegenskaberne er langt mere havgående end i forgængerne og båden kommer hurtigt i plan med fuld last. En sikker vinder som uden tvivl vil få mange til at opgradere den gamle Quicksilver 470.

Sidst men ikke mindst, rammer 455 bredt med en uovertruffen pakke pris, som gør dette til den perfekte båd, hvis du er på udkig efter komfort til en overkommelig pris.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg