Nyheder 

Af hjertet tak til de mange besøgende i forbindelse med vores store bådmesse... Selv motorbaadnyt var imponeret...
Det har været nogen travle - sjove og spændende weekender i forbindelse med vores store bådmesser.

Her er hvad Motorbaadsnyt skrev i forbindelse med deres besøg.

"Midtjylland rykker: Siim Båd & Motor viste 150 motorbåde frem i to weekender for 3.000 mennesker
Og i weekenden 7. og 8 marts kører Siim Båd & Motor ved Silkeborg den sidste bådudstilling i denne omgang. Motorbaadsnyt.dk blev chokeret over, hvor mange både der var, og hvor mange der ser på både midt inde i Jylland. Garmin var der også og solgte kortplottere og radarer.

Af Troels lykke | 06-03-2020 11:53
- Jeg vil tro, der var mere end 3.000 mennesker fra hele landet, forklarer Jacob Siim, da Motorbaadsnyt.dk ringede til ham i den her uge.

Firmaet i Them ved Silkeborg har også virkelig meget at vise frem. 150 både, hvor halvdelen er nye, fordelt på ti modeller.

Nyt hollandsk mærke
En af Siim Båd & Motors nye modeller er Maxima Tender fra Holland.

- Det er luksus tendere, vi har allerede solgt flere af dem. Det er hyggebåde til søer og kanaler, og det er der behov for i Danmark. Vi har fået fem forskellige hjem og får yderligere fem hjem snart. De er virkelig blevet taget godt imod, helt vildt faktisk, siger Jacob Siim, leder af firmaet, der råder over en udstillingshal på 5.000 kvadratmeter.

Garmin solgte godt
Uden at afsløre for meget blev der også solgt andre nye og brugte både og også rigtigt meget udstyr fra blandt andet Palby.

- Garmin med Søren Boye Vesth og assistent solgte godt af udstyr, med kortplottere men også store radarer, forklarer Jacob Siim.

7. og 8. marts 2020 er der atter udstilling. Begge dage fra klokken 10.00 til 16.00

Kaffe, pølser og fadøl
Der bydes på fadøl, kaffe, stadionpølser, fri entré og gratis parkering, ligesom en række både har fundet vej til Silkeborg:

- Der er masser af nye både fra Flipper, Nimbus, Bella, Aquador, Quicksilver, Bayliner, Maxima Tenders, Crescent og Linder og brugte både viser vi også frem, lover Jacob Siim overfor Motorbaadsnyt.dk.

Garmin er samtidig til stede med rabatter og rådgivning, hvis man mangler en kortplotter eller andet."








 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg