Nyheder 

VI HOLDER ÅBENT ALLE DAGE HELE PÅSKEN - PAS PÅ HINANDEN...!
Kom til hyggelige påskedage hos Siim Båd & Motor, vi havde egentlig planlagt en stor påskemesse, men den gemmer vi til næste år. Til gengæld påskehygger vi og holder åben alle påskedagene fra 10 – 14. Vi har fyldt udstillingen med lækre nye og brugte både af højeste kvalitet.
Vores bådkonsulenter står klar med råd og vejledning, så du bliver guidet sikkert i havn til det helt rigtige bådvalg.
Vi har netop fået fire helt nye tender både hjem fra hollandske Maxima, en båd type der er det perfekte valg til søer, fjorde og Københavns kanaler. Her er er der god plads til både venner og familie, det åbne look giver alle muligheder for at nyde et glas rosé i den danske sommersol og mærke havbrisen i håret.
Ved en af broerne har Quiksilver bådene taget plads og du kan som det eneste sted i Danmark, opleve hele 12 forskellige modeller af disse fantastisk velsejlede både.
Flipper-bådene fylder også godt i vores havn, hvor 650 DC kan få dig til at gentænke opfattelsen af en velindrettet daycruiser.
For den kræsne sejler har vi et godt udvalg af de luksuriøse Nimbus og Aquadoor både, hvor design, kvalitet og funktionalitet går op i en højre enhed, forenet i et enkelt skandinavisk design.

 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg