Nyheder 

GØR ET KUP !! SOLGT
SOLGT

Flipper 630 OC med Mercury 100 hk 4-takt samt Brenderup trailer sælges for kunde
GODT TILBUD...! NETOP NEDSAT 50.000...! KUN SEJLET 43 timer...!

PRIS KUN: 229.900,-

Utrolig velholdt Flipper 630 OC sælges for kunde INKL. trailer.

Hvem kommer først???

Flipper 630 OC er en moderne kabinebåd i højeste kvalitet. Båden er bygget i Finland udfra det berømte 630er skrog.

Sejleegenskaberne er gode, og pladsunyttelsen er unik. I cockpittet som oser af luksus, findes en siddegruppe agter med bord som kan omdannes til dobbeltseng, stikkøje, 2 førerstole, håndvask, skabe m.m.

Bevæger man sig igennem døren ud til stævnen findes gode muligheder for bl.a. fiskeri. Desuden gør det båden let at komme ombord i.

Denne båd er blevet utrolig populær p.g.a. sin store anvendelighed og tidssvarende design.

Indr. trailer medfølger.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

FLIPPER, DEN ULTIMATIVE FORDEL
Flipper - 40 års succes. Designet til sejlere som værdsætter en sporty livsstil, Flipper motorbåde er en sand fornøjelse og gør bådejere i hele Europa stolte. Den skandinavisk designede båd er af høj kvalitet og tiltrækker positiv opmærksomhed på vandet og i havnen.
Den overvældende feature på Flipper både er deres fortrinlige sejleegenskaber. Udstyret med et dybt V-skrog giver det fantastiske sejleegenskaber, hurtig planing - høj hastighed. Med den store opmærksomhed på funktionalitet, rummelighed og sikkerhed som er udført til perfektion kan du ikke vente til at komme bag rettet i din nye Flipper båd.
Flipper har altid været en god investering pga. den høje kvalitet i materialevalg samt det velrenommerede navn vil det altid være et efterspurgt produkt og gensalgsværdien vil afspejle dette.
Flipper er kulminationen af årtiers udvikling som er blevet testet i ekstreme situationer for maksimal udnyttelse af bådens egenskaber.
"Flipper-kvaliteten" er allerede et veletableret koncept i mange lande. For at sikre denne kvalitet bruger Flipper kun de bedste materialer og komponenter i deres både. F.eks. er teakdækket lavet af den højeste standard indenfor teak.
Sikkerhedsnormerne for både i de nordiske lande er de strengeste i verden og Flipper lever mere end op til regulativerne. Resultatet af dette gør at Flipper både er udstyret med CE - og IMCI (international marine certification institute).

 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg