Nyheder 

Det kan betale sig at have en gps-tracker monteret

VAREN ER UDGÅET- Sagen her viser, at det kan betale sig at have en gps-tracker monteret i sin bådmotor. Den virker fuldstændig efter hensigten, siger Sven Erik Siim. Foto: Jens Anker Tvedebrink

MJA Af: Brian Holst
Torsdag d. 5. juli 2012, 7.19

Bådforhandler sporede de stjålne bådmotorer Bådmotor-bande med kreative forklaringer
Politiet optrævler bådmotor-bande
Igen-igen: Bådmotor stjålet
Det var bådforhandler Sven Erik Siim og hans mekaniker, der fandt frem til de stjålne motorer i en garage i Hårup
Det var stædighed fra bådforhandler Sven Erik Siim og hans bådmekaniker, der var årsagen til, at alle de stjålne bådmotorer blev fundet på det forladte konkursbo på Borgdalsvej.

Mandag blev Sven Erik Siim kontaktet af én af sine kunder på Åhavevej, som fortalte, at han havde kontaktet politiet, fordi hans bådmotor var blevet stjålet. Der var monteret en gps-tracker i motoren, og man kunne spore motoren til Hårup.

- Politiet troede ikke helt på trackeren, men vi fik ringet til Garmin, og min mekaniker og jeg fik sporet den til Borgdalsvej 1 i Hårup, hvor der tidligere har været bilhandel, fortæller Sven Erik Siim fra Siim Båd & Motor i Knudlund.

Fra Borgdalsvej ringede Sven Erik Siim til politiet, som sendte en patrulje til stedet.

Politiet var i forvejen klar over, at der lå fire stjålne motorer i noget buskads tæt på det forladte konkursbo på Borgdalsvej. Politiet havde påmonteret gps-trackere på de fire motorer i håb om, at gerningsmændene skulle komme og tage dem med sig.

Politiet var dog ikke vidende om, at der også lå bådmotorer indenfor i konkursboet. Blandt andet den motor, som var blevet stjålet fra Åhavevej.GARMIN GPS TRACKER INKL 1 ÅR´S ABONNEMENT KR. 1599,-
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg