Quicksilver 475 aXess

Med 40 hk

DKK166.000

Kan bestilles

Finansiering med

Resurs logo
Quicksilver 248X124 Color
Book fremvisning

Søsat årgang

År

Ny

Længde

M.

4,62

Bredde

M.

2,01

Vægt u. motor

KG.

515

Max. Personer

PRS.

5

Tank volume

L.

45

Brændstof

TYPE

Benzin

hestekræfter

HK.

40

Drivline

Type

Påhængsmotor

Motor

Model

Mercury

Beskrivelse

Sejl ned af dit yndlingsvandløb, eller få familien i gang med vandsport. Den helt nye Quicksilver 475 aXess er et fartøj, der trods sin lille størrelse alligevel får massive smil frem. Mærk luften i dit ansigt på denne båd med åbent cockpit, der er veludstyret til begynderen, og 475 aXess giver endnu mere værdi for pengene med det populære tilbehør.
Selvom den nye Quicksilver 475 aXess er åben og luftig, sørger den for, at passagerer i alle størrelser er sikre med et højt fribord. Både svømmere og vandsportsudøvere kan nemt komme om bord med den indbyggede badeplatform på 475 aXess. Nyd stabiliteten og en lav dybgang med M-skrogdesignet, der også gør det nemt at sætte båden på anhængeren, når dagen er forbi. Gå nemt rundt på dækket med den stilfulde GatorStep-standardgulvbelægning. Og du kan sejle trygt, da der følger almindeligt sikkerhedsudstyr såsom bærbar brandslukker, fortøjningssæt og horn med. Det er problemfri morskab i en kompakt, omkostningseffektiv båd fra Quicksilver.
Der er ingen grund til at efterlade nogen ved kajen – 475 aXess har komfortabelt plads til fem i denne kompakte båd med åben stævn. En skimast (ekstraudstyr) forvandler en lystsejltur til spænding for vandskiløbere og tubere, mens alle lytter til deres yndlingsmusik på det medfølgende stereoanlæg og indbyggede højttalere. Når solen bliver lidt for varm, kan du slappe af i skyggen af biminitoppen, der medfølger som standardudstyr.
Den helt nye 475 aXess er behagelig og kompetent på floder, søer og kystområder og er velegnet til nybegyndere og erfarne sejlere. Naviger med en helt åben panoramaudsigt fra styrepladsen med mekanisk styring, eller vælg en opgradering til hydraulisk styring. Sejl dette begynderfartøj som en professionel med speedometer, omdrejningstæller og trimure som standarder ved styrepladsen og en motor på op til 60 hk.

Læs mere om Quicksilver
Quicksilver 248X124 Color
Book fremvisning
Quicksilver 248X124 Color

Count the moments. Life is now.

Give in to your adventurous spirit with Quicksilver boats. Make every day count with boats that bring you together. What matters most is the connection you feel with those you hold dear, and Quicksilver boats are the perfect catalyst.

Se mere fra Quicksilver

Besøg danmarks største showroom

Med et showroom på 4.200 m2 og 20.000 m2 udenomsareal kan vi altid præsentere et kæmpe udvalg af både og motorer.

Showroom

Salgsafdeling

Hverdage

09:00 – 17:00

Lørdag og søndag

10:00 – 14:00

Værksted

Hverdage

08:00 – 16:00

Reservedelsekspedition

Hverdage

08:00 – 16:00

Copyright Siim Båd & Motor A/S - All rights reserved.

Cookie- og privatlivspolitik Vilkår og betingelser