Quicksilver Activ 505 Open

Med 50 hk

DKK179.900

Kan bestilles

Finansiering med

Resurs logo
Quicksilver 248X124 Color
Book fremvisning

Søsat årgang

År

Ny

Længde

M.

5,16

Bredde

M.

2,12

Vægt u. motor

KG.

582

Max. Personer

PRS.

5

Tank volume

L.

90

Brændstof

TYPE

Benzin

hestekræfter

HK.

50

Drivline

Type

Påhængsmotor

Motor

Model

Mercury

Udstyr

  • Bord - solindsats stævn - hynder stævn - Hynder, badestige, lanterner, motor instrumenter og 90l indbygget brændstoftank.

Beskrivelse

Lækker styrpultsbåd til en super pris.

Quicksilver Activ 505 Open er lillebror til 555 som blev lanceret i 2011. Som sin storebror er den en båd med moderne linjer og spændende indretningsløsninger. Skrogformen er meget karakteristisk med et bredt stævn design som giver ekstra god dæksplads og en stærk fremtoning. Under styrepulten findes et meget stort stuverum som der er adgang til via en stor luge, præcis som frontklappen på en bil. Activ 505 Open kan bruges til det hele og er en af de mest alsidige og smukkeste både som nogensinde er set på markedet.

En enkelt Mercury påhængsmotor med op til 100 hk, giver dig motorkraft til Activ 505 Open. Med andre ord, en sikker og jævn navigation er på plads. Det høje fribord og den lette adgang omkring på båden kan føjes til denne følelse af tryghed, for både voksne og børn. Let adgang via stævnen og en integreret, dobbelt badeplatform til vandsportsaktiviteter og for sikker adgang ind og ud af vandet, samt til og fra båden. Et let tonet vindspejl forbedrer førerens udsyn hele tiden.

En agterbænk med skråstillet ryglæn optimerer den tilgængelige cockpitplads, mens det stadig er muligt at tilte motoren helt. Den stilfulde førerplads i kontrastfarve, henvender sig til førerens behov, uanset om du vil stå eller sidde. Den indeholder integrerede kopholdere, en opbevaringsbakke og monteringsplads til en 7” GPS/kortplotter. En fodstøtte får dig til, at føle dig endnu mere komfortabel bag rattet. Og selv med solsengen udslået, er adgangen til styrepladsen stadig fri.

Hver sektion af Activ 505 Open tjener flere formål. Siddepladserne i stævnen omdannes på få sekunder fra en almindelig solseng til en udvidet solseng. Og ved middagstid kan du lige så hurtigt montere et bord. Videre til cockpittet kan flip-op ryglænet vende 2 veje og flyttes frem. På den måde bliver cockpittet til et socialt område, hvor fører og passagerer kan se hinanden. Foretrækker du lidt færre samtaler og lidt mere action? Tid til at benytte vandskistangen!

I stævnen findes et opbevaringsrum med fantastisk indvendig finish, som beskytter bordet og hynderne imod dårlige vejrforhold. Der er let adgang til dette opbevaringsrum, selv med det udvidet soldæk udslået. Mindre sager kan opbevares sikkert under sæderne. Activ 505 Open indeholder også dedikeret opbevaring til vandskistangen, navigationslyset og den udvidet solseng.

Læs mere om Quicksilver
Quicksilver 248X124 Color
Book fremvisning
Quicksilver 248X124 Color

Count the moments. Life is now.

Give in to your adventurous spirit with Quicksilver boats. Make every day count with boats that bring you together. What matters most is the connection you feel with those you hold dear, and Quicksilver boats are the perfect catalyst.

Se mere fra Quicksilver

Besøg danmarks største showroom

Med et showroom på 4.200 m2 og 20.000 m2 udenomsareal kan vi altid præsentere et kæmpe udvalg af både og motorer.

Showroom

Salgsafdeling

Hverdage

09:00 – 17:00 Telefon 10:00 - 16:00

Lørdag og søndag

10:00 – 14:00 Telefon 10:00 - 14:00

Værksted

Hverdage

08:00 – 16:00 Telefon 10:00 - 16:00

Reservedelsekspedition

Hverdage

08:00 – 16:00 Telefon 10:00 - 16:00

Copyright Siim Båd & Motor A/S - All rights reserved.

Cookie- og privatlivspolitik Vilkår og betingelser