Mød os på Copenhagen Boatshow fra den 24-27 august

Vi deltager på Copenhagen Boat Show 2023 og præsenterer nogle af markedets bedste bådmærker.

Messen, der er en af Danmarks største begivenheder inden for fritidsbåde og sejlads, finder sted hos Tempo Både i Ishøj havn.

Vores udstilling byder på et imponerende udvalg af både som virkelig skiller sig ud. Du vil blandt andet kunne opleve Nimbus, som er kendt for deres elegante design, høje kvalitet og overlegen ydeevne.

Det er lykkes os at få en af de helt nye Aquador 300HT frem, så den kan opleves og det vil faktisk også være muligt at købe den udstillede båd til omgående levering.

Vi præsenterer også de finske premium både fra Flipper, der imponerer med deres stilfulde og sporty design. Deres alsidighed gør dem perfekte til både afslappende dage på vandet og hurtig action.

Og hvis du leder efter en bådtype, der er ideel til at udforske Københavns kanaler, så skal du helt sikkert se nærmere på de eksklusive hollandske tender både fra Maxima. Deres smidige størrelse og moderne design gør dem perfekte til hygge med familie og venner på byens vandveje.

Vi inviterer dig til at komme og opleve disse fantastiske både på nært hold. Uanset om du er en erfaren sejler eller bare har en passion for vandsport, er der noget for enhver smag på vores stand. Vores erfarne personale vil stå klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den bådtype, der passer bedst til dine behov.

Hos os kan du ikke kun opleve de bedste mærker på markedet, men du kan også gøre en god handel! Vores udstilling på Copenhagen Boat Show giver dig en unik mulighed for at gøre en hurtig handel og få din drømmebåd til en attraktiv pris.

Vi ser frem til at møde dig på Copenhagen Boat Show 2023 og dele vores passion for bådliv. Så sæt kryds i kalenderen, og forbered dig på en uforglemmelig oplevelse, der vil gøre din sensommer endnu bedre!

Besøg danmarks største showroom

Med et showroom på 4.200 m2 og 20.000 m2 udenomsareal kan vi altid præsentere et kæmpe udvalg af både og motorer.

Showroom

Salgsafdeling

Hverdage

09:00 – 17:00 Telefon 10:00 - 17:00

Lørdag og søndag

10:00 – 14:00 Telefon 10:00 - 14:00

Værksted

Hverdage

08:00 – 16:00 Telefon 10:00 - 16:00

Reservedelsekspedition

Hverdage

08:00 – 16:00 Telefon 10:00 - 16:00

Copyright Siim Båd & Motor A/S - All rights reserved.

Cookie- og privatlivspolitik Vilkår og betingelser