Quicksilver Activ 555 Open NY

Med 80 hk

DKK249.900

Kan bestilles

Finansiering med

Resurs logo
Quicksilver 248X124 Color
Book fremvisning

Søsat årgang

År

Ny

Længde

M.

5,84

Bredde

M.

2,29

Vægt u. motor

KG.

722

Max. Personer

PRS.

6

Tank volume

L.

110

Brændstof

TYPE

Benzin

hestekræfter

HK.

80

Drivline

Type

Påhængsmotor

Motor

Model

Mercury

Udstyr

  • Simrad gps - bovkit - solseng i stævn - styrpult samt sædeovertræk - udvidet badeplatform - Formstøbte polstrede førestole, indbygget brændstoftank 110l, hynder, navigationslys,

Beskrivelse

Kom og se den i showroomet - godt udstyret med bl.a. Simrad - bovkit med sollounge m.m.

Activ 555 Open er en innovativ nyhed til erstatning af 535 Open. Den har moderne linjer og spændende indretningsløsninger. Skrogformen er meget karakteristisk med et bredt stævn design som giver ekstra dæksplads og en stærk fremtoning. Under styrepulten findes et meget stort stuverum som der er adgang til via en stor luge, præcis som frontklappen på en bil. Activ 555 Open kan bruges til det hele, og er en af de mest alsidige og smukkeste både som nogensinde er set på markedet.

Activ 555 Open er en ideel båd til fisketure og til en afslappende dag på havet. Den byder velkommen til op til 6 personer ombord, og rækker ud efter vandet med en kraftfuld Mercury motor, med op til 115 hk. Bådens slanke design og smarte brug af plads har noget for enhver. Tag hele familien med og du bliver forsikret om dens sikkerhedsegenskaber, funktioner og komfort. Og der er mere. Smart Edition pakken kombinerer bådens mest populære udstyr i en overkommelig pakke.

Sikkerhed begynder med adræt navigation. Med en enkelt Mercury påhængsmotor på op til 115 hk, er Activ 555 Open klar til den opgave. Et svagt tonet vindspejl, hjælper føreren med at holde et klart udsyn. For passagererne er adgangen til båden og til vandet jævn og sikker. De kan let gå ombord på båden i stævnen og let glide ned i vandet fra den store badeplatform agter. På båden er der højt fribord og intelligent design der forbedrer sikker færden ombord.

På Activ 555 Open, vil du nyde at sidde i førerstolen. Både føreren og passageren har komfortable, drejelige, skåleformede sæder med flip op hynde. Den ergonomiske førerplads i kontrastfarve rummer integrerede kopholdere, en opbevaringsbakke og monteringsplads til en 7” GPS/kortplotter. En fodstøtte fuldender det hele. Bagerst i båden, optimerer en agterbænk med skråstillet ryglæn den tilgængelige cockpitplads og gør det muligt stadig at tilte motoren helt.

Activ 555 Open er alsidig fra agter til stævn. Solsengen i stævnen omdannes, på ingen tid, til spiseplads med bord. Og så snart du slukker bådens motor, drejer du blot omkring på førerstolen og er ansigt til ansigt med resten af flokken, for at deltage i samtalerne. Medmindre selvfølgelig at du foretrækker sport. I det tilfælde, sætter du bare vandskistangen på for masser af sjov.

Opbevaringskapaciteten på Activ 555 Open er spredt ud over hele båden. Der er dedikeret plads til vandskistangen, navigationslyset og udvidelsen til solsengen. Personlige ejendele kan stuves sikker af vejen under sæderne. I stævnen findes et opbevaringsrum med permanent adgang, selv når solsengen er udslået. Opbevaringsrummet med en fantastisk indvendig finish, beskytter bordet og hynderne imod dårlige vejrforhold.

Læs mere om Quicksilver
Quicksilver 248X124 Color
Book fremvisning
Quicksilver 248X124 Color

Count the moments. Life is now.

Give in to your adventurous spirit with Quicksilver boats. Make every day count with boats that bring you together. What matters most is the connection you feel with those you hold dear, and Quicksilver boats are the perfect catalyst.

Se mere fra Quicksilver

Besøg danmarks største showroom

Med et showroom på 4.200 m2 og 20.000 m2 udenomsareal kan vi altid præsentere et kæmpe udvalg af både og motorer.

Showroom

Salgsafdeling

Hverdage

09:00 – 17:00 Telefon 10:00 - 16:00

Lørdag og søndag

10:00 – 14:00 Telefon 10:00 - 14:00

Værksted

Hverdage

08:00 – 16:00 Telefon 10:00 - 16:00

Reservedelsekspedition

Hverdage

08:00 – 16:00 Telefon 10:00 - 16:00

Copyright Siim Båd & Motor A/S - All rights reserved.

Cookie- og privatlivspolitik Vilkår og betingelser